Yhteistyö

Finnilco tekee yhteistyötä avanne- ja vastaavasti leikattujen ja anaali-inkontinenssipotilaiden hyväksi työskentelevien tahojen kanssa.


Avannetarviketoimittajien kanssa tehtävä yhteistyö on tärkeää, jotta avanne- ja vastaavasti leikatut ja anaali-inkontinenssista kärsivät saavat tietoa avannesidosten, ihonsuojatuotteiden ja inkontinenssisuojien kehittymisestä. Toimivat tuotteet ja niiden saatavuus ovat yksi avaintekijä sille, että kohderyhmä voi elää mahdollisimman normaalia ja aktiivista elämää. Avannetarviketoimittajien kanssa järjestetään tuote-esittelyjä alueellisesti ja sopeutumisvalmennuskursseilla.

B-braun ConvaTec_Logo_RGB_primary_blue logodansac1-150x72image018

Avannehoitajat ovat erityiskoulutuksen käyneitä asiantuntijasairaanhoitajia, joilla on erityisosaamista avanne- ja vastaavasti leikattujen hoidosta. Avannehoitajat toimivat yleisimmin sairaaloiden avannepoliklinikoilla. Ennen suunniteltua suolistokirurgista leikkausta potilaat käyvät yleensä avannepoliklinikalla ohjauksessa ja leikkauksen jälkeen kontrollissa. Mahdollisessa ongelmatilanteessa avanneleikatut potilaat voivat ottaa yhteyttä suoraan avannehoitajaan.

Näyttökuva (24)