top of page
Etsi

Inkotuki-puhelin päivystää jatkossa viikoittain

Inkotuki-puhelimessa pääset keskustelemaan hanketyöntekijöiden kanssa mistä tahansa ulosteen- tai suolikaasun karkailuun liittyvästä.

Kuvassa älypuhelin ja sen näppäimistö, tekstiä ja Inkotuki-hankkeen logo.

Inkotuki-puhelin päivystää jatkossa viikoittain, tiistaista 17.9.2024 alkaen. Alkusyksystä 2024 puhelin on auki aina tiistaisin klo 16–18 ja torstaisin klo 11–13.


Voit soittaa Inkotuki-puhelimeen, jos haluat kysyä tai keskustella luottamuksellisesti mistä vain ulosteen- tai suolikaasun karkailuun liittyvästä. Puhelimessa voit esimerkiksi kertoa kokemuksistasi, tarpeistasi ja toiveistasi sekä kysyä neuvoa hanketyöntekijöiltä. Jos siis kaipaat tukea tai neuvontaa, ota rohkeasti yhteyttä!


Puhelimeen vastaa Inkotuki-hankkeen projektityöntekijä Zahra Aalto numerossa 050 364 3828 ja toisinaan projektipäällikkömme Kuura Autere numerossa 044 901 4768. 


Viikoilla 38–39 (ti 17.9., to 19.9., ti 24.9. ja to 26.9.) puhelimeen vastaa Zahra, puh. 050 364 3828.


Ajankohtainen tieto puhelimen aukioloajoista ja työntekijöiden vastausvuoroista päivitetään jatkossa Inkotuki-hankkeen Tukipalvelut-sivulle: Inkotuki-hankkeen tukipalvelut | Finnilco Ry

Operaattorisi veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm). Emme peri puheluista erillisiä maksuja.


Inkotuki-hankkeen työntekijöihin voit olla yhteydessä myös sähköpostitse (kuura.autere@finnilco.fi, zahra.aalto@finnilco.fi) tai hankkeen yhteystietojen ohesta löytyvän anonyymin yhteydenottolomakkeen kautta: Inkotuki-hanke | Finnilco Ry


Toukokuussa alkanut kolmivuotinen STEA-rahoitteinen Inkotuki-hanke kehittää anaali-inkontinenssin tunnistamista ja hoitopolkua sekä tukipalveluita ihmisille, joilla on ulosteen- tai suolikaasun karkailua. Hanke kokoaa ja jakaa uusinta tutkimus-, asiantuntija- ja kokemustietoa, tekee vaikuttamistyötä ja järjestää vertaistukitoimintaa.

Commentaires


bottom of page