Jäsenedut

Avannekortti

Finnilcon jäsenetuihin kuuluu avannekortti, jonka tarkoitus on helpottaa inva-wc-tiloihin pääsyä ja turvatarkastuksia matkustaessa. Kortin takapuolella olevassa tekstissä kerrotaan suomeksi ja englanniksi, että kortin omistajalle on tehty avanne- tai vastaava leikkaus, joka voi vaatia erilaisten hoitotuotteiden mukana kuljettamista ja inva-wc-tiloihin pääsyä. Kortissa  pyydetään tekemään turvatarkastus hienovaraisesti.

Avannekortti on toteutettu yhteispohjoismaisena yhteistyönä. Muiden Pohjoismaiden avanneyhdistykset käyttävät korttia, jossa on sama ulkoasu, mutta teksti on englannin lisäksi kunkin maan omalla kielellä. Pankkikortin kokoinen muovikortti kulkee helposti mukana lompakossa.

Avannekortti, Finnilcon jäsenetu

Finnilco-lehti

Jäsenille postitetaan kotiin Finnilco-lehti, jossa välitetään ajankohtaista tietoa yhdistyksen toiminnasta sekä avanne- ja IPAA-leikkauksiin ja anaali-inkontinenssiin liittyvistä asioista. Lehti sisältää niin vertais- kuin asiantuntija-artikkeleja. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Voit tutustua lehteen tarkemmin Finnilcon kotisivuilla julkaistujen artikkeleiden kautta.

Alueelliset jäsentiedotteet ja tapahtumat

Oma jäsenyhdistyksesi välittää ajoittain jäsenkirjeitä, joiden kautta tiedotetaan lähiajan tapahtumista. Jäsenyhdistykset järjestävät muun muassa vertaistukitapaamisia ja virkistystapahtumia. Avannesidosesittelyjä järjestetään yhteistyössä yritysten kanssa. Jäsenet voivat saada alennusta esimerkiksi yhdistyksen retkistä.
Finnilcon jäsenyhdistysten järjestämia tapahtumia voi selata Finnilcon kotisivuilta. Yhdistysten toimintaa kehitetään jäsenistön tarpeita kuuntelemalla. Jokainen leikattu, leikkaukseen menevä tai leikatun läheinen on tervetullut tutustumaan toimintaan!

Näyttökuva (130)