Valtakunnallisen avannepäivän 2017 teemana kehon ja mielen tasapaino

Valtakunnallisena avannepäivänä keskitytään kokonaisvaltaiseen terveyteen

Valtakunnallista avannepäivää vietetään 7.10.2017 Kampin palvelukeskuksessa teemalla kehon ja mielen tasapaino. Tapahtumassa tullaan kuulemaan luennot ravitsemusterapeutti Leena Putkoselta ja yrittäjä Nanna Mikkoselta. Lisäksi paikalla kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta pitämässä avauspuheenvuoroa.

Suomessa tehdään vuosittain noin 1 000 avanneleikkausta. Yleisimpiä syitä avanneleikkauksiin ovat tulehdukselliset suolistosairaudet ja syöpäsairaudet. Huolimatta avanneleikkauksia kohtaan koetusta pelosta, leikkaus parantaa usein elämänlaatua ja se voi jopa säästää hengen. Valtakunnallista avannepäivää vietetäänkin tietoisuuden lisäämiseksi ja ennakkoluulojen vähentämiseksi.

Päivän ohjelma

12:30 Avauspuheenvuorot
Sini Nykänen, Finnilco ry
Maarit Feldt-Ranta
13:00 Leena Putkonen: Superhyvää keholle ja mielelle!
14-14:30 Kahvitauko ja avannetarvikenäyttely
14:30 Nanna Mikkonen: Voimaa sisimmästä
15:30 Päätössanat

Tapahtumapaikka

Kampin palvelukeskus sijaitsee Helsingissä osoitteessa Salomonkatu 21 B. Tila on esteetön ja sinne on matkaa Kampin metroasemalta n. 300 metriä. Rakennuksen edessä on kolme autopaikkaa.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta kahvitarjoilun vuoksi pyydämme ennakkoilmoittautumista sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmottauduthan mahdollisimman pian, viimeistään 2.10.2017. Lisätietoja saat Finnilcon järjestösihteeriltä Anukka Ylisaarelta (annukka.ylisaari@finnilco.fi tai 040 716 9080).

 

Finnilco järjestää tapahtuman yhteistyössä Colores – Suomen Suolistosyöpäyhdistyksen kanssa. Paikalla lisäksi Crohn ja Colitis ry sekä Ilco Uusimaa.