Osallistu Kilometrikisaan Finnilcon joukkueessa!

Valtakunnallinen Kilometrikisa tulee taas ja Finnilcon joukkue on mukana polkemassa! Tänä vuonna Kilometrikisa käydään 1.5.-22.9., mikä tarkoittaa 145 mahdollista pyöräilypäivää. Tällä hetkellä Finnilcon joukkueeseen kuuluvat toimiston työntekijät, mutta kuka tahansa paikallisyhdistyksen jäsen, hallituslainen tai muuten Finnilcon tiimiin haluava voi liittyä mukaan. 

Kisan päätarkoituksena on joukkueittain kerryttää pyöräilykilometrejä tai -minuutteja ja samalla lisätä osallistujien hyvinvointia sekä fyysistä kuntoa. Jokainen osallistuja voi kirjata kilometrejä tai minuutteja tai halutessaan molempia. Pienistä puroista kasvaa isoja, kun kaikkien joukkuelaisten tulokset ynnätään yhteen, joten ei kannata vähätellä omaa panosta tai jättäytyä sen pelossa pois kisasta. Kisaan ilmoittautuminen on jo auki, mutta mukaan voi tulla myös kesken kilpailuajan.

Kohonneen kunnon lisäksi kisasta on mahdollista voittaa tuotepalkintoja, sillä kaikki osallistujat ovat automaattisesti mukana kuukausittaisessa arvonnassa. Tämän lisäksi kisan lopputtua palkitaan jokaisen sarjan kolme parasta joukkuetta. Tarkemmat lisätiedot kisasta sekä tämän vuoden uudesta kuntasarjasta löydät kilometrikisan kotisivuilta www.kilometrikisa.fi.

Mikäli haluat mukaan Finnilcon joukkueeseen, laita sähköpostia Essille osoitteeseen essi.roisko@finnilco.fi.