Kysely hoitotarvikkeita käyttäville, vastausaika 28.1.-21.2.2016

Finnilcon kysely hoitotarvikkeita käyttäville avanne- ja vastaavasti leikatuille ja anaali-inkontinenssipotilaille

Kyselyssä kartoitetaan avanneleikattujen ja vastaavasti leikattujen sekä anaali-inkontinenssipotilaiden kokemuksia hoitotarvikejakelun toimivuudesta Suomessa. Toivomme mahdollisimman paljon vastauksia kyselyyn, jotta saamme luotettavaa tietoa hoitotarvikejakelun toimivuudesta avanne- ja vastaavasti leikattujen ja anaali-inkontinenssipotilaiden kohtalla. Vastaattehan kyselyyn ainoastaan, jos käytätte hoitotarvikkeita (esimerkiksi avannetarvikkeet, oheishoitovälineet, kuten ihonsuojatuotteet, vaipat ja muut suojat).

Kyselyn toteutus

Kysely toteutetaan sähköisesti verkkolomakkeella sekä kirjekyselynä. Kyselyn postitusta tukee Coloplast Oy. Kysely toteutetaan ehdottoman luottamuksellisesti: Finnilcon jäsenrekisteritietoja ei luovuteta missään vaiheessa ulkopuolisille. Kyselyyn vastataan nimettömästi siten, että palautettuja vastauslomakkeita ei voida yhdistää vastaajan henkilötietoihin.

Kyselyyn vastaaminen vie aikaa 5-10 minuuttia. Kyselyn tuloksista raportoidaan huhtikuussa 2016 Finnilco-lehden 2/2016 numerossa ja Finnilcon kotisivuilla. Vastausaikaa on 21.2.2016 saakka.

Kyselyyn voivat vastata verkkolomakkeen kautta kaikki avanne- ja vastaavasti leikatut ja anaali-inkontinenssipotilaat, riippumatta yhdistyksen jäsenyydestä. Kyselyyn pääset vastaamaan osoitteessa www.webropolsurveys.com/HTJK.net.

Kyselyyn vastaajilla on halutessaan mahdollisuus liittyä Coloplast Oy:n asiakasrekisteriin täyttämällä kyselyn jälkeen erillinen yhteystietolomake. Asiakasrekisteriin liittyminen on vapaaehtoista.

Lisätietoja kyselystä antaa Finnilcon toiminnanjohtaja Sini Nykänen, puh. 050 569 9035 sini.nykanen@finnilco.fi.

Näyttökuva (137)