Satailco ry

Satailco2

Satailco ry on Satakunnan sairaanhoitopiirin alueella toimiva avanneleikattujen jäsenyhdistys, joka on perustettu 1984. Toimintamme tavoitteena on auttaa jokaista avanne- tai ipaa-leikattua sopeutumaan uuteen elämäntilanteeseen leikkauksen jälkeen. Yhdistyksemme kautta saat tietoa avanne- ja ipaa-leikkauksista, niiden hoidosta ja sidosvälineistä.

Järjestämissämme tiedotus- ja virkistystapahtumissa on mahdollisuus tutustua henkilöihin, jotka ovat itse läpikäyneet saman ja ovat valmiina antamaan vertaistukea. Tervetuloa mukaan!


Ajankohtaista

Syksylle olemme suunnittelemassa kirurgin tai tms. luentoa, mutta ajankohtaa emme vielä tiedä. Näistä tulemme lähettämään jäsenkirjeen kaikille jäsenillemme.

Pitäkää itsestänne huolta!

Terveisin,

Satailco ry:n hallitus

Seuratkaa ilmoituksia myös www.satailco.net.


Tulevat tapahtumat

To 12.11. klo 18, Yhdystyksemme KeSy-kokous pidetään Viikkarin Valkamassa (Juhana Herttuan katu 17, Pori). Tässä kokouksessa käsitellään kevät- sekä syyskokouksen asiat. Ilmoittautumiset pe 30.10. mennessä ruokarajoitteineen anne.kivela@erto.fi tai puh. 0400 539994. Tervetuloa mukaan!

Satailcon ja Satasairaalan Olka-projektin syksyn vertaistukitapaamiset jatkuvat, kun koronavirustilanne on parempi. Tiedotamme tapaamisten jatkumisesta täällä ja Finnilco-lehden sivuilla.


Yhteystiedot

Puheenjohtaja

Marjatta Suominen
puh. 0400 352 474
sähköposti: marsu5444(at)outlook.com

Sihteeri

Anne Kivelä
puh. 0400 539 994
sähköposti: anne.kivela(at)erto.fi