Rauman Ilco

Rauma Ilco logo uusi

Rauman Ilco ry on perustettu vuonna 1988 avanne- ja vastaavasti leikattuja sekä heidän omaisiaan varten. Yhdistyksen toiminta-alueena on Rauma, Eura, Eurajoki sekä lähiseutu. Yhdistyksen tarkoituksena on opastaa avanneleikkaukseen joutuvaa henkilöä hänen omien toiveidensa mukaisesti. Lisäksi tarkoituksena on opastaa leikattua ja lähiomaisia sopeutumaan leikkauksen jälkeiseen uuteen tilanteeseen.

Yhdistyksen vertaistukitapaamiset järjestetään kerran kuukaudessa tammi- toukokuussa ja syys- marraskuussa. Tapaamispaikka on Järjestötalo, joka sijaitsee osoitteessa Siikapolku 1, Rauma. Vertaistukitapaamisten lisäksi yhdistys järjestää sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset sekä vuosittaisen kesäretken ja joulujuhlan. Tapahtumista ilmoitetaan tarkemmin paikallislehti Raumalaisessa ja jäsenkirjeissä. Yhdistyksellä on kolme tukihenkilöä, joihin saa yhteyden tukihenkilövastaavan tai puheenjohtajan kautta.


Tulevat tapahtumat

Vertaistukitapaamiset

Kokoonnumme Järjestötalolla, osoitteessa Siikapolku 1. Tapaamiset alkavat klo 13.00. Ilmoittelemme tapaamisista myös paikallislehti Raumalaisessa.

Vuoden 2018 toimintaa: 

5.3. klo 13 kevätkokous

5.4. klo 13 vertaistukitapaaminen

2.5. klo 13 vertaistukitapaaminen


YHTEYSHENKILÖT

Puheenjohtaja

Maritta Dits
puh. 050 5625 039
sähköposti: maritta.dits (at) luukku.com

Sihteeri

Liisa Sas-Hännikäinen
puh. 040 086 8043

Tukihenkilövastaava

Leila Tornioja
puh. 0400 367 837