Rauman Ilco

Rauma Ilco logo uusi

Rauman Ilco ry on perustettu vuonna 1988 avanne- ja vastaavasti leikattuja sekä heidän omaisiaan varten. Yhdistyksen toiminta-alueena on Rauma, Eura, Eurajoki sekä lähiseutu. Yhdistyksen tarkoituksena on opastaa avanneleikkaukseen joutuvaa henkilöä hänen omien toiveidensa mukaisesti. Lisäksi tarkoituksena on opastaa leikattua ja lähiomaisia sopeutumaan leikkauksen jälkeiseen uuteen tilanteeseen.

Yhdistyksen vertaistukitapaamiset järjestetään kerran kuukaudessa tammi- toukokuussa ja syys- marraskuussa. Tapaamispaikka on Järjestötalo, joka sijaitsee osoitteessa Siikapolku 1, Rauma. Vertaistukitapaamisten lisäksi yhdistys järjestää sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset sekä vuosittaisen kesäretken ja joulujuhlan. Tapahtumista ilmoitetaan tarkemmin paikallislehti Raumalaisessa ja jäsenkirjeissä. Yhdistyksellä on kolme tukihenkilöä, joihin saa yhteyden tukihenkilövastaavan tai puheenjohtajan kautta.


Vertaistukitapaamiset vuonna 2019

Kokoonnumme yleensä Järjestötalolla, Siikapolku 1, Rauma klo 13.00.

Ma 2.9. Vertaistukitapaaminen, paikalla ConvaTecin tuote-edustaja. Sen jälkeen johtokunnan kokous, jossa käsitellään yhdistyksemme tulevaisuutta.
Ma 7.10. Syyskokous, käsitellään sääntömääräiset asiat
Ma 4.11. Vertaistukitapaaminen

Marraskuussa jouluruokailu, paikka vielä avoin

Tarkempia tietoja pj. Maritta Dits puh. 050 5625 039
Ilmoittelemme paikallislehti Raumalaisessa sekä netissä Finnilcon sivuilla.


YHTEYSHENKILÖT

Puheenjohtaja

Maritta Dits
puh. 050 5625 039
sähköposti: maritta.dits (at) luukku.com

Sihteeri

Liisa Sas-Hännikäinen
puh. 040 086 8043