Pirkanmaan Ilco

Tampereella vuonna 1982 perustettu Pirkanmaan Ilco ry kokoaa avanneleikattuja yhteen koko Pirkanmaan alueelta.LOGO (2)

Vertaistukitapaamisia pidetään osoitteessa Tampereen Seudun Invalidien Liisan sali, Kuninkaankatu 36B, Tampere (parkkipaikkoja läheisessä Sokos-tavaratalossa).

Tapahtumista tiedotetaan tämän sivun lisäksi Finnilco-lehden Jäsenyhdistykset-palstalla, jäsenkirjeessä ja Aamulehden Vapaa-aika -sivun Yhdistykset-palstalla.


TULEVAT TAPAHTUMAT

Huom. Tilaisuudet järjestetään, jos koronatilanne sen sallii eli seuraathan kotisivujen päivityksiä mahdollisten muutosten ja perumisten vuoksi. Muistathan tilaisuuksissa turvavälit ja käsi- ja yskimishygienian. Ethän tule sairaana paikalle. Nämä ohjeet muistaen olet lämpimästi tervetullut mukaan.

Vertaistukikerho
Tapaamispaikka Tampereen Seudun Invalidit ry:n Liisan sali, Kuninkaankatu 36 B (katutaso), Tampere

Syksyn tapaamiset

La 3.10. klo 13, Valtakunnallinen avannepäivä Juhlatalo Hovissa (Sukkavartaankatu 9). Päivän puhujina ovat psykoterapeutti, asiantuntijahoitaja Susanna Mannersuo ja avanneleikattu, burleskitaitelija Susanne Kivi. Lisäksi tilaisuudessa on avannetarvikkeiden näyttely ja kahvitarjoilu.

PÄIVÄN OHJELMA
13.00 Avannetarvike-esittely ja kahvitarjoilu

14.00 Tilaisuuden avaus, Finnilcon toiminnanjohtaja Sini Nykänen

14.05 Susanna Mannersuon luento: Psyykkinen selviytyminen ja siinä tukeminen

14. 45 Susanne Kivin kokemuspuheenvuoro

15.15 Tukea sopeutumisvalmennukseen

15.30 Tilaisuus päättyy

Pyydämme tarjoilujen vuoksi ilmoittautumaan pe 25.9. mennessä sähköisen lomakkeen kautta tai järjestösihteeri Annukka Ylisaarelle (p. 040 716 9080) tai annukka.ylisaari (at) finnilco.fi

Huom.  Päivän osallistujamäärä on rajoitettu 50 henkilöön, jotta voimme taata turvavälien toteutumisen tilaisuudessa. Finnilco seuraa yleisiä koronaan liittyviä ohjeistuksia. Tapahtumapaikalla pidetään huolta turvaväleistä ja hyvästä hygieniasta, käsidesiä on saatavilla. Tulethan tapahtumaan vain täysin terveenä, kiitos!

Ti 6.10. klo 18, Vertaistuki-ilta ja sääntömääräinen syyskokous.

Ti 3.11. klo 18, Vertaistuki-ilta.

La 28.11. klo 15 alkaen, Joulujuhla.

Sastamalan vertaistuki-ilta pidetään vasta, kun koronatilanne sen turvallisesti sallii. Vesijumpan mahdollisesta jatkosta ilmoitetaan, kun tilanne sen osalta selviää. Lisätietoja voi kysyä  vertaistukivastaava Päivi Juutilta p. 050 4366412 tai pkjuuti(at)gmail.com.


TAYSin gastroenterologian poliklinikan järjestämät keskusteluiltapäivät
TAYS:n järjestämät keskusteluiltapäivät (gastroenterologian ja urologian poliklinikat) pidetään vasta sitten, kun koronatilanne sen turvallisesti sallii.


YHTEYSTIEDOT

Puheenjohtaja

Jukka Merikoski
puh:040 8298 245
sähköposti: jukka.merikoski(at)saunalahti.fi

Sihteeri

Marja Mykkänen
puh: 040 7300 707
sähköposti: marja.mykkanen(at)luukku.com

Tukihenkilövastaava

Päivi Juuti
puh: 050 436 6412
sähköposti: pkjuuti(at)gmail.com