Keski-Suomen Ilco

LOGO (2)

Keski-Suomen Ilco on perustettu vuonna 1976. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia avanneleikattujen yhdyssiteenä ja heidän etujärjestönään, valvoa leikattujen etuja, antaa tietoa ja tukea avanne- ja vastaavasti leikatuille, heidän läheisilleen ja asiasta kiinnostuneille.

Keski-Suomen Ilco järjestää yhteisiä tapaamisia ja avanneiltoja, sekä erilaisia virkistystapahtumia jäsenistölleen. Toiminta-alueena on Keski-Suomen maakunta.

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme, jolloin voimme samalla jakaa kokemuksia ja olla yhdessä edistämässä avanneleikattujen etuja.


Tiedottamisesta:
Yhdistyksen jäsenien toivotaan ilmoittavan sähköpostiosoitteensa sihteeri Ritva Sneck-Ruotsalaiselle (ritva.sneck-ruotsalainen(at)pp1.inet.fi),  ellei se ole jo aiemmin annettu. Tarkoituksena on viestittää jäsenille yhdistyksen tapahtumista ja tiedottaa jatkossa enemmän sähköpostitse.


Tulevat tapahtumat

La 26.9. klo 14, Keski-Suomen Ilco ry:n syystapaaminen Hernesalmen Myllyllä Saarijärven Lannevedellä (Napulanpolku 4, Saarijärvi). Myllyn historiaan liittyvät mm. Marko Tapion ja Tarmo Mannin nimet. Kuulemme alueen historiasta ruokailun kera. Ei omavastuuta tällä kertaa. Ilmoita Ritvalle tulostasi ja mahdolliset ruokarajoitukset 8.9. mennessä (p. 040 8341878). Ottakaa yhteyttä myös kyytitarpeesta, yritetään järjestää kimppakyydit.

Ma 28.9. klo 18, Keski-Suomen Ilco ry:n yhdistetty kevät- ja syyskokous ABC Palokan kokoustilassa (Palokanorsi 10, Jyväskylä). Asioina vuoden 2019 tilinpäätösasiat ja vuoden 2021 suunnitelma ja talousarvio. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!


Yhteystiedot

Yhdistyksen tukihenkilöt

Simo Kilpioja, puh. 040 835 6434, simo.kilpioja(at)gmail.com

Ritva Sneck-Ruotsalainen, puh. 040 8341 878, ritva-sneck-ruotsalainen(at)pp1.inet.fi.

Puheenjohtaja

Timo Maasola
puh: 040 7405 267
sähköposti: timomaasola(at)gmail.com

Varapuheenjohtaja/sihteeri/rahastonhoitaja/jäsenasioiden hoitaja

Ritva Sneck-Ruotsalainen
puh: 040 8341 878
sähköposti: ritva.sneck-ruotsalainen(at)pp1.inet.fi