Kasuilco

KasuilcoKasuilco ry on Etelä-Karjalassa (Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi, Parikkala, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Savitaipale, Taipalsaari, Savonlinna, Punkaharju) toimiva avanne- ja vastaavasti leikattujen yhdistys, joka kuuluu keskusjärjestö Finnilco ry:hyn. Jäseniä vuonna 1979 perustetussa yhdistyksessä on n. 100.

Jäsenenä saat:

*Finnilco-lehden (4 nroa/vuosi)
*Yhdistyksen omaa jäsenpostia
*Avannekortin
*Tietoa ja apua sekä vinkkejä eri tilanteisiin
*Vertaistukea ja uusia ystäviä

Kasuilco järjestää mm. retkiä, avanneiltoja, luentoja, liikuntaa, ulkoilua, joululounaan ym. vastaavia tapahtumia. Tapahtumia pyritään järjestämään eri paikkakunnilla, näin mahdollisimman monella on mahdollisuus olla niissä mukana. Ajankohtaisista tapahtumista ja kursseista saa tietoja Kasuilcosta kysymällä, Kasuilcon jäsenkirjeistä, Finnilco-lehdestä sekä kotisivuilta.


KASUILCON TULEVAT TAPAHTUMAT

14.09.2019 Kasuilcon 40-vuotisjuhla Imatran valtionhotellissa 
Kasu järjestää linja-auto kuljetuksen juhlaan Lappeenranta(Peltolan pikavuoropysäkki)-Lauritsala( karjalantien pysäkki)-Joutseno( pikavuoro pysäkki)-Imatra  välillä. Lähtö Lappeenrannasta  14.09 klo 15.00, kustannus edes takaisesta matkasta olisi 10 euroa /henkilö. Maksu linja-autossa. Näin kaikilla olisi matalan kynnyksen periaatteella mahdollisuus tulla paikalle. Ei tarvitse miettiä kuljetusta. Imatran pohjoispuolelta tulevat voisivat tulla kimppakyydillä niin kasu osallistuu kustannuksiin.

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle juhlistamaan tapahtumaa. Kasuun on tullut vuoden aikana uusia jäseniä mukavasti. Puheenjohtajana toivotan uudet jäsenet tervetulleeksi meidän joukkoon ja juhlaan. Kasun jäsenille yhdistys tarjoaa ruokailut ilman omavastuuosuutta.

Sitovat ilmoittautumiset ruokailujen vuoksi 25.08. 2019  mennessä Pentille tai Teijalle. Samalla ilmoittakaa erityisruokavaliosta ja  kyyditystarve/lähtöpaikka

Kasuilcon juhlakutsu on ladattavissa täältä.

Ke 16.10. Kasuilco ry:n syyskokous
Paikkana palvelutalo Kangasvuokko, os. Välskärintie 4, 54100 Joutseno. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, paikalla mahdollisesti avannetarvike-esittely. Yhdistys tarjoaa kahvit klo 17.30 ja varsinainen kokous alkaa klo 18.30. Tulkaapa joukolla päättämään yhteisistä asioista.

Tapahtumista ilmoitetaan myös jäsenkirjeessä ja Finnilco-lehdessä. Seuratkaa myös paikallislehti Lappeenrannan Uutisten ja Imatralaisen yhdistyspalstaa. Myös ottamalla yhteyttä Penttiin tai Teijaan saat tietoa tulevista tapahtumista.

HUOM! Oletko kiinnostunut olemaan mukana suunnittelemassa ja järjestelemässä Kasuilcon ylläkin mainittua toimintaa tai muuta? Uudet ideat ovat tervetulleita. Myös säännöllisiä vertaistukitapaamisia on kyselty, joten jos sinulla on aikaa ja innokkuutta vetää tapaamisia, niin jutellaan lisää. Ota yhteyttä Penttiin tai Teijaan.


YHTEYSTIEDOT:

Osoite: Kasuilco ry, c/o Ravunkatu 26, 53850 Lappeenranta

Puheenjohtaja

Pentti Ryynänen
050 490 5416
pentti.ryynanen56(at)gmail.com

Sihteeri/rahastonhoitaja/tukihenkilövastaava

Teija Kalinainen
puh. 040-511 4132
sähköposti: teija.kalinainen(at)gmail.com

Tukihenkilöasioissa voit ottaa yhteyttä Teija Kalinaiseen.