Kasuilco

KasuilcoKasuilco ry on Etelä-Karjalassa (Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi, Parikkala, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Savitaipale, Taipalsaari, Savonlinna, Punkaharju) toimiva avanne- ja vastaavasti leikattujen yhdistys, joka kuuluu keskusjärjestö Finnilco ry:hyn. Jäseniä vuonna 1979 perustetussa yhdistyksessä on n. 100. Jäsenmaksu vuonna 2017 on 17,00 euroa.

Jäsenenä saat:

*Finnilco-lehden (4 nroa/vuosi)
*Yhdistyksen omaa jäsenpostia
*Avannekortin
*Tietoa ja apua sekä vinkkejä eri tilanteisiin
*Vertaistukea ja uusia ystäviä

Kasuilco järjestää mm. retkiä, avanneiltoja, luentoja, liikuntaa, ulkoilua, joululounaan ym. vastaavia tapahtumia. Tapahtumia pyritään järjestämään eri paikkakunnilla, näin mahdollisimman monella on mahdollisuus olla niissä mukana. Ajankohtaisista tapahtumista ja kursseista saa tietoja Kasuilcosta kysymällä, Kasuilcon jäsenkirjeistä, Finnilco-lehdestä sekä kotisivuilta.


KASUILCON TULEVAT TAPAHTUMAT

7.3. klo 18 Kasuilcon kevätkokous. Kahvitus klo 17.30. Lappeenrannan Ay-Keskus, Koulukatu 23, Lappeenranta. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset ja muut määräaikaan saapuneet asiat.

19.5. Avannepäivä klo 10-15 Loma- ja kokoushotelli Marjolassa (Mikonsaarentie 15, 53300 Lappeenranta)

Päivän ohjelmassa on asiaa avanteista, kursseista ja tulevasta toiminnasta, ulkoilua, arpajaiset sekä mahdollisuuksien mukaan avannetarvikenäyttely. Tarkempi ohjelma varmistuu myöhemmin. Yhdistys tarjoaa lounaan noutopöydästä sekä iltapäivällä grillimakkarat ja letut kahvin kera. ​

Sitovat ilmoittautumiset  ja mahdolliset erityisruokavaliot  18.04. mennessä Teija Kalinaiselle, puh 040-5114132 (miel. iltaisin) tai sähköpostilla teija.kalinainen@gmail.com.

Ajo-ohje: 6-tieltä ABC-aseman risteyksestä Lauritsalaan, jossa ajetaan Kaukaan tehtaan ohi ja Saimaan ylittävän huikean korkean Luukkaansalmen sillan yli. Sillan jälkeen käännytään vasemmalle Mikonsaarentielle jossa Marjolan opasteet.

8.-10.6. Finnilcon kesäpäivät, Lomakeskus Revontulessa Hankasalmella

Näillä näkymin muutamia kasulaisia on lähdössä kesäpäiville, joten jos teitä kiinnostaa lähteä tapaamaan avanneleikattuja myös muualta päin Suomea, niin ottakaa yhteyttä Penttiin tai Teijaan 15.03.2018 mennessä. Katsotaan saadaanko porukkaa mukaan niin, että yhdistyksen kannattaisi miettiä bussikuljetusta joko lauantaipäiväksi 9.6. (jolloin varsinainen kesäpäiväohjelma kesäkisoineen pidetään) tai la-su yön yli matkaan, koska perillä on myös mahdollisuus majoittumiseen. Kimppakyytejä  voi myös miettiä mikäli mukaan on lähdössä muutamia henkilöitä.

Elokuun alkuun on suunnitteilla Lappeenrannan kesäteatteri Kaunis Veera -Balladi Siniseltä Saimaalta. Jäsenille omavastuuhinta 15,00 Eur/hlö. Ennen varausta tarvitsemme teiltä kuitenkin tietoa löytyykö tarpeeksi lähtijöitä. Mikäli kiinnostuit, ilmoita siitä Pentille tai Teijalla 15.03.2018 mennessä, jonka jälkeen teemme päätöksen mahdollisesta lippujen varaamisesta.

Lisäksi mietitään kesätapahtumaa elokuulle jos teatteriin meno ei toteudu.

13.10. syyskokous Imatralla

joulukuussa joululounas/pikkujoulu

Näistä ja mahdollisista muista tapahtumista myöhemmin jäsenkirjeessä ja Finnilco-lehdessä. Seuratkaa myös paikallislehti Lappeenrannan Uutisten ja Imatralaisen yhdistyspalstaa. Myös ottamalla yhteyttä Penttiin tai Teijaan saat tietoa tulevista tapahtumista.

HUOM! Oletko kiinnostunut olemaan mukana suunnittelemassa ja järjestelemässä Kasuilcon ylläkin mainittua toimintaa tai muuta? Uudet ideat ovat tervetulleita. Myös säännöllisiä vertaistukitapaamisia on kyselty, joten jos sinulla on aikaa ja innokkuutta vetää tapaamisia, niin jutellaan lisää. Ota yhteyttä Penttiin tai Teijaan.


YHTEYSTIEDOT:

Osoite: Kasuilco ry, c/o Ravunkatu 26, 53850 Lappeenranta

Puheenjohtaja

Pentti Ryynänen
050 490 5416
pentti.ryynanen56(at)gmail.com

Sihteeri/rahastonhoitaja/tukihenkilövastaava

Teija Kalinainen
puh. 040-511 4132
sähköposti: teija.kalinainen(at)gmail.com

Tukihenkilöasioissa voit ottaa yhteyttä Teija Kalinaiseen.