Kasuilco

KasuilcoKasuilco ry on Etelä-Karjalassa (Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi, Parikkala, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Savitaipale, Taipalsaari, Savonlinna, Punkaharju) toimiva avanne- ja vastaavasti leikattujen yhdistys, joka kuuluu keskusjärjestö Finnilco ry:hyn. Jäseniä vuonna 1979 perustetussa yhdistyksessä on n. 100. Jäsenmaksu vuonna 2017 on 17,00 euroa.

Jäsenenä saat:

*Finnilco-lehden (4 nroa/vuosi)
*Yhdistyksen omaa jäsenpostia
*Avannekortin
*Tietoa ja apua sekä vinkkejä eri tilanteisiin
*Vertaistukea ja uusia ystäviä

Kasuilco järjestää mm. retkiä, avanneiltoja, luentoja, liikuntaa, ulkoilua, joululounaan ym. vastaavia tapahtumia. Tapahtumia pyritään järjestämään eri paikkakunnilla, näin mahdollisimman monella on mahdollisuus olla niissä mukana. Ajankohtaisista tapahtumista ja kursseista saa tietoja Kasuilcosta kysymällä, Kasuilcon jäsenkirjeistä, Finnilco-lehdestä sekä kotisivuilta.


KASUILCON TULEVAT TAPAHTUMAT

19.5. Avannepäivä klo 10-15 Loma- ja kokoushotelli Marjolassa (Mikonsaarentie 15, 53300 Lappeenranta)

Päivän ohjelmassa on asiaa avanteista, kursseista ja tulevasta toiminnasta, ulkoilua, arpajaiset sekä mahdollisuuksien mukaan avannetarvikenäyttely. Yhdistys tarjoaa lounaan noutopöydästä sekä iltapäivällä grillimakkarat ja letut kahvin kera. ​

10.00 Tervetuloa
Sairaanhoitaja Tiina Korhonen, E-K Keskussairaalan avannepoliklinikka
– Avanneleikatun ihon hoito
– Avanneleikattu ja matkustaminen

10.45 Keskusjärjestö Finnilco ry – toiminnanjohtaja Sini Nykäsen terveiset
11.15 Avannetarvike-esittely
12.00 Yhdistyksen tarjoama lounas
13.00 Ulkoilua ja kesäkisoja
14.30 Keskustelua ja tietoa Kasuilcon tulevasta toiminnasta
15.00 Päiväkahvit, makkaran- ja letun paistoa
Päivä päättyy noin klo 16.00

Sitovat ilmoittautumiset  ja mahdolliset erityisruokavaliot  Teija Kalinaiselle, puh 040-5114132 (miel. iltaisin) tai sähköpostilla teija.kalinainen@gmail.com. Jos et vielä ole ilmoittautumut niin ilmottautua voi vielä 9.5.2018 mennessä Teijalle tai Pentille (puh. 050 490 5416). Ilmoitusaikaa jatkettiin hieman.

Ajo-ohje: 6-tieltä ABC-aseman risteyksestä Lauritsalaan, jossa ajetaan Kaukaan tehtaan ohi ja Saimaan ylittävän huikean korkean Luukkaansalmen sillan yli. Sillan jälkeen käännytään vasemmalle Mikonsaarentielle jossa Marjolan opasteet.

8.-10.6. Finnilcon kesäpäivät, Lomakeskus Revontulessa Hankasalmella

Näillä näkymin muutamia kasulaisia on lähdössä kesäpäiville, joten jos teitä kiinnostaa lähteä tapaamaan avanneleikattuja myös muualta päin Suomea, niin ottakaa yhteyttä Penttiin tai Teijaan 15.03.2018 mennessä. Katsotaan saadaanko porukkaa mukaan niin, että yhdistyksen kannattaisi miettiä bussikuljetusta joko lauantaipäiväksi 9.6. (jolloin varsinainen kesäpäiväohjelma kesäkisoineen pidetään) tai la-su yön yli matkaan, koska perillä on myös mahdollisuus majoittumiseen. Kimppakyytejä  voi myös miettiä mikäli mukaan on lähdössä muutamia henkilöitä.

2.8.2018 klo 19.00 Retki Lappeenrannan kesäteatteriin katsomaan Kaunis Veera – Balladi Siniseltä Saimaalta
Jäsenille omavastuuhinta 15,00 Eur/hlö. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Penttiin 30.6.2018 mennessä. Paikkoja on rajoitetusti.

13.10. syyskokous Imatralla

joulukuussa joululounas/pikkujoulu

Näistä ja mahdollisista muista tapahtumista myöhemmin jäsenkirjeessä ja Finnilco-lehdessä. Seuratkaa myös paikallislehti Lappeenrannan Uutisten ja Imatralaisen yhdistyspalstaa. Myös ottamalla yhteyttä Penttiin tai Teijaan saat tietoa tulevista tapahtumista.

 

Muistattehan, että tämän vuoden syksyn sopeutumisvalmennuskurssitarjonnassa on myös mukana kurssi omalla alueellamme Imatran Kylpylässä. Sille sekä muillekin kursseille kannattaa hakea.

Hyvää ja aurinkoista kesää toivottelee Pentti ja muu hallitus!

HUOM! Oletko kiinnostunut olemaan mukana suunnittelemassa ja järjestelemässä Kasuilcon ylläkin mainittua toimintaa tai muuta? Uudet ideat ovat tervetulleita. Myös säännöllisiä vertaistukitapaamisia on kyselty, joten jos sinulla on aikaa ja innokkuutta vetää tapaamisia, niin jutellaan lisää. Ota yhteyttä Penttiin tai Teijaan.


YHTEYSTIEDOT:

Osoite: Kasuilco ry, c/o Ravunkatu 26, 53850 Lappeenranta

Puheenjohtaja

Pentti Ryynänen
050 490 5416
pentti.ryynanen56(at)gmail.com

Sihteeri/rahastonhoitaja/tukihenkilövastaava

Teija Kalinainen
puh. 040-511 4132
sähköposti: teija.kalinainen(at)gmail.com

Tukihenkilöasioissa voit ottaa yhteyttä Teija Kalinaiseen.