Kasuilco

KasuilcoKasuilco ry on Etelä-Karjalassa (Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi, Parikkala, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Savitaipale, Taipalsaari, Savonlinna, Punkaharju) toimiva avanne- ja vastaavasti leikattujen yhdistys, joka kuuluu keskusjärjestö Finnilco ry:hyn. Jäseniä vuonna 1979 perustetussa yhdistyksessä on n. 100.

Jäsenenä saat:

*Finnilco-lehden (4 nroa/vuosi)
*Yhdistyksen omaa jäsenpostia
*Avannekortin
*Tietoa ja apua sekä vinkkejä eri tilanteisiin
*Vertaistukea ja uusia ystäviä

Kasuilco järjestää mm. retkiä, avanneiltoja, luentoja, liikuntaa, ulkoilua, joululounaan ym. vastaavia tapahtumia. Tapahtumia pyritään järjestämään eri paikkakunnilla, näin mahdollisimman monella on mahdollisuus olla niissä mukana. Ajankohtaisista tapahtumista ja kursseista saa tietoja Kasuilcosta kysymällä, Kasuilcon jäsenkirjeistä, Finnilco-lehdestä sekä kotisivuilta.


AJANKOHTAISTA

Kesää odotellaan ja toivottavasti lehden ilmestymisen aikaan myös tilanne koronavirus COVID-19 osalta on jo rauhoittunut. Myös Kasuilcon hallituksessa mietimme maaliskuussa tulevaa, ajattelimme läheisiä ja emme halunneet ottaa terveydellisiä riskejä. Sen vuoksi teimme päätöksen, että Kasuilcon avannepäivä 16.5. peruttiin ja pidetään kesän jälkeen myöhemmin erikseen ilmoitettavana ajankohtana.

Tukihenkilökoulutus uusille Kasuilcon tukihenkilöiksi koulutettaville ja tapaaminen nykyisille tukihenkilöille järjestetään syksyllä 2020 Kasuilcon toimesta. Tämän ajankohdasta ja tietoa koulutettaville laitamme myöhemmin. Mikäli olet kiinnostunut tukihenkilötoiminnasta, ota yhteyttä Penttiin tai Teijaan.

Puheenjohtaja on ollut yhteydessä poikkeuksellisen virustilanteen vuoksi myös avannetarvikejakeluun. Se toimii normaalisti, mutta maalis-huhtikuun vaihteessa suositeltiin varaamaan hieman enemmän tarvikkeita kerralla. Olkaa ihmeessä yhteyksissä tarvikejakeluun mikäli teillä on kysyttävää. Jos jakelussa tulee ongelmia, niin voitte olla yhteyksissä myös Penttiin.

Näistä ja loppuvuoden tapahtumista lisää jäsenkirjeissä ja Finnilcon kotisivuilla sekä Finnilco-lehdessä. Kannattaa seurailla myös Uutisvuoksessa ja Lappeenrannan Uutisissa yhdistyspalstaa.

Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne.

-Hallitus


TULEVAT TAPAHTUMAT

Huom. Avannepäivä siirretään syksylle koronatilanteen vuoksi. Avannepäivän uusi ajankohta ja muut syksyn asiat ilmoitetaan heinäkuun jäsenkirjeessä.

La 16.5. noin klo 10-15.30, Avannepäivä Marjolassa (Mikonsaarentie 15, 53300 Lappeenranta). Ohjelmassa seksuaaliterapeutin luento, avannehoitajan puheenvuoro avannepoliklinikkaan ja avanneasioihin liittyen, kesäkisoja, arvontaa. Avannehoitajan toivomus olisi, että ilmoittaisitte millaisia asioita haluaisitte ottaa Avannepäivässä esille. Vinkkejä voi ilmoittaa Teijalle tai Pentille. Yhdistys tarjoaa lounaan ja kesäkisojen jälkeen paistetaan makkaraa ja lettuja sekä jutellaan mukavia.

Ajo-ohje: 6-tieltä ABC-aseman risteyksestä Lauritsalaan, jossa ajetaan Kaukaan tehtaan ohi yli Saimaan ylittävän huikean korkean Luukkaansalmen sillan. Sillan jälkeen käännytään vasemmalle, Mikonsaaren tielle jossa Marjolan opasteet.

Tulkaa joukolla mukaan viettämään yhteistä kesän avausta Avannepäivän merkeissä. Päivää voisi kutsua myös  Kasulaisten kesäpäiväksi.

Sitovat ilmoittautumiset  ja mahdolliset erityisruokavaliot 4.5. mennessä Teija Kalinaiselle, puh. 040-5114132 (miel. iltaisin) tai sähköpostilla: teija.kalinainen(at)gmail.com. tai Pentille puh. 050-4905416, sähköposti pentti.ryynanen56(at)gmail.com Peruttu


HUOM! Oletko kiinnostunut olemaan mukana suunnittelemassa ja järjestelemässä Kasuilcon ylläkin mainittua toimintaa tai muuta? Uudet ideat ovat tervetulleita. Myös säännöllisiä vertaistukitapaamisia on kyselty, joten jos sinulla on aikaa ja innokkuutta vetää tapaamisia, niin jutellaan lisää. Ota yhteyttä Penttiin tai Teijaan.

Muuta

Kasuilcon hallitus haluaa kiittää kaikkia jäseniään siitä, että olemme voineet toimia jo 40 vuoden ajan avanne- ja vastaavastileikattujen hyväksi Kasuilcon toiminta-alueella. 40-vuotisjuhliin syyskuussa Imatralla osallistui yli 30 % Kasuilcon jäsenistöstä. Oli hienoa nähdä teitä paikalla niin runsaslukuisena. Kiitos myös muille mukana olleille.

Kasuilco ry kiittää onnitteluista ja kaikkia 40-vuotisjuhliin osallistuneita!


YHTEYSTIEDOT:

Osoite: Kasuilco ry, c/o Ravunkatu 26, 53850 Lappeenranta

Puheenjohtaja

Pentti Ryynänen
050 490 5416
pentti.ryynanen56(at)gmail.com

Sihteeri/rahastonhoitaja/tukihenkilövastaava

Teija Kalinainen
puh. 040-511 4132
sähköposti: teija.kalinainen(at)gmail.com

Tukihenkilöasioissa voit ottaa yhteyttä Teija Kalinaiseen.