Kasuilco

KasuilcoKasuilco ry on Etelä-Karjalassa (Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi, Parikkala, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Savitaipale, Taipalsaari, Savonlinna, Punkaharju) toimiva avanne- ja vastaavasti leikattujen yhdistys, joka kuuluu keskusjärjestö Finnilco ry:hyn. Jäseniä vuonna 1979 perustetussa yhdistyksessä on n. 100.

Jäsenenä saat:

*Finnilco-lehden (4 nroa/vuosi)
*Yhdistyksen omaa jäsenpostia
*Avannekortin
*Tietoa ja apua sekä vinkkejä eri tilanteisiin
*Vertaistukea ja uusia ystäviä

Kasuilco järjestää mm. retkiä, avanneiltoja, luentoja, liikuntaa, ulkoilua, joululounaan ym. vastaavia tapahtumia. Tapahtumia pyritään järjestämään eri paikkakunnilla, näin mahdollisimman monella on mahdollisuus olla niissä mukana. Ajankohtaisista tapahtumista ja kursseista saa tietoja Kasuilcosta kysymällä, Kasuilcon jäsenkirjeistä, Finnilco-lehdestä, kotisivuilta ja Kasuilcon Facebook-sivuilta.


AJANKOHTAISTA

Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Joulukuussa pidettiin joululounas, joka oli järjestetty Upseerikerholla Lappeenrannassa turvavälejä ja muita koronasuosituksia noudattaen. Oli mukava vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa.  Korona koettelee edelleen toimintaamme. Tämän vuoksi emme suunnittele kevätkaudelle vielä tapahtumia, kunnes tilanne rauhoittuu ja tapahtumia on mahdollista pitää turvallisesti. Hallitus neuvottelee keskenään, kuinka hallituksen kokouksia järjestetään ja tarvitaanko esim. etäkokouksia. Kevätkokouksesta tiedotamme, kun se on ajankohtaista ja mahdollista pitää. Perinteinen avannepäivä on toki myös tarkoitus pitää, mutta senkin ajankohta selviää myöhemmin.

Mikäli mahdollista, syksyllä pyritään toteuttamaan myös retki yhdessä Savon Ilco ry:n ja Pohjois-Karjalan Ilco ry:n kanssa. Paikkana olisi Sompalan kurssi- ja leirikeskus Vesannossa ja ajankohtana 3.-5.9.2021. Hallituksessa on käyty keskustelua järjestäytymisestä ja v. 2021 varapuheenjohtajana toimii Ari Solonen, sihteerinä Tiina Korhonen sekä rahastonhoitajana/tukihenkilövastaavana Teija Kalinainen. Tapahtumista lisää jäsenkirjeissä, Kasuilcon Facebook-sivulla sekä täällä Finnilcon kotisivuilla, kun tapahtumia varmistuu.

Nauttikaa keväisestä luonnosta koronasta huolimatta!

-Pentti ja muu hallitus


TULEVAT TAPAHTUMAT


HUOM! Oletko kiinnostunut olemaan mukana suunnittelemassa ja järjestelemässä Kasuilcon ylläkin mainittua toimintaa tai muuta? Uudet ideat ovat tervetulleita. Myös säännöllisiä vertaistukitapaamisia on kyselty, joten jos sinulla on aikaa ja innokkuutta vetää tapaamisia, niin jutellaan lisää. Ota yhteyttä Penttiin tai Teijaan.

Muuta

Kasuilcon hallitus haluaa kiittää kaikkia jäseniään siitä, että olemme voineet toimia jo 40 vuoden ajan avanne- ja vastaavastileikattujen hyväksi Kasuilcon toiminta-alueella. 40-vuotisjuhliin syyskuussa Imatralla osallistui yli 30 % Kasuilcon jäsenistöstä. Oli hienoa nähdä teitä paikalla niin runsaslukuisena. Kiitos myös muille mukana olleille.

Kasuilco ry kiittää onnitteluista ja kaikkia 40-vuotisjuhliin osallistuneita!


YHTEYSTIEDOT:

Osoite: Kasuilco ry, c/o Ravunkatu 26, 53850 Lappeenranta

Puheenjohtaja

Pentti Ryynänen
puh. 050 490 5416
pentti.ryynanen56(at)gmail.com

Sihteeri

Tiina Korhonen
puh. 040 960 3265
tiina.korhonen(at)kymp.net

Rahastonhoitaja/tukihenkilöasiat

Teija Kalinainen,
puh. 040 511 4132
teija.kalinainen(at)gmail.com