Kasuilco

KasuilcoKasuilco ry on Etelä-Karjalassa (Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi, Parikkala, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Savitaipale, Taipalsaari, Savonlinna, Punkaharju) toimiva avanne- ja vastaavasti leikattujen yhdistys, joka kuuluu keskusjärjestö Finnilco ry:hyn. Jäseniä vuonna 1979 perustetussa yhdistyksessä on n. 100. Jäsenmaksu vuonna 2017 on 17,00 euroa.

Jäsenenä saat:

*Finnilco-lehden (4 nroa/vuosi)
*Yhdistyksen omaa jäsenpostia
*Avannekortin
*Tietoa ja apua sekä vinkkejä eri tilanteisiin
*Vertaistukea ja uusia ystäviä

Kasuilco järjestää mm. retkiä, avanneiltoja, luentoja, liikuntaa, ulkoilua, joululounaan ym. vastaavia tapahtumia. Tapahtumia pyritään järjestämään eri paikkakunnilla, näin mahdollisimman monella on mahdollisuus olla niissä mukana. Ajankohtaisista tapahtumista ja kursseista saa tietoja Kasuilcosta kysymällä, Kasuilcon jäsenkirjeistä, Finnilco-lehdestä sekä kotisivuilta.


KASUILCON TULEVAT TAPAHTUMAT

18.5. klo 10.00-15.00 Kasuilcon avannepäivä Lomakeskus Marjolassa, Mikonsaarentie 15, 53300 Lappeenranta. Ohjelmassa mm. avannetarvikenäyttely, avanneasiaa, luento/esitys avanteen kanssa elämiseen liittyen. Lisäksi rentoudutaan yhdessäolon ja kesäkisojen sekä yhdistyksen tarjoaman keittolounaan merkeissä. Ennen kotiin lähtöä maistuvat vielä grillimakkara ja letut. Tarkempi ohjelma löytyy jäsenkirjeistä sekä siitä voi kysellä Pentiltä ja Teijalta. Ilmoittautumiset ruokailuiden vuoksi 5.5.2019 mennessä Pentille tai Teijalle.

Juhlavuosi 2019

Vuosi 2019 on Kasuilcon 40-vuotisjuhlavuosi ja varsinainen juhla pidetään syksyllä. Kannattaa ottaa yhteyttä Penttiin tai Teijaan, jos olet kiinnostunut osallistumaan järjestelyihin ja ideointiin.

Tapahtumista ilmoitetaan myös jäsenkirjeessä ja Finnilco-lehdessä. Seuratkaa myös paikallislehti Lappeenrannan Uutisten ja Imatralaisen yhdistyspalstaa. Myös ottamalla yhteyttä Penttiin tai Teijaan saat tietoa tulevista tapahtumista.

HUOM! Oletko kiinnostunut olemaan mukana suunnittelemassa ja järjestelemässä Kasuilcon ylläkin mainittua toimintaa tai muuta? Uudet ideat ovat tervetulleita. Myös säännöllisiä vertaistukitapaamisia on kyselty, joten jos sinulla on aikaa ja innokkuutta vetää tapaamisia, niin jutellaan lisää. Ota yhteyttä Penttiin tai Teijaan.


YHTEYSTIEDOT:

Osoite: Kasuilco ry, c/o Ravunkatu 26, 53850 Lappeenranta

Puheenjohtaja

Pentti Ryynänen
050 490 5416
pentti.ryynanen56(at)gmail.com

Sihteeri/rahastonhoitaja/tukihenkilövastaava

Teija Kalinainen
puh. 040-511 4132
sähköposti: teija.kalinainen(at)gmail.com

Tukihenkilöasioissa voit ottaa yhteyttä Teija Kalinaiseen.