Kasuilco

KasuilcoKasuilco ry on Etelä-Karjalassa (Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi, Parikkala, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Savitaipale, Taipalsaari, Savonlinna, Punkaharju) toimiva avanne- ja vastaavasti leikattujen yhdistys, joka kuuluu keskusjärjestö Finnilco ry:hyn. Jäseniä vuonna 1979 perustetussa yhdistyksessä on n. 100.

Jäsenenä saat:

*Finnilco-lehden (4 nroa/vuosi)
*Yhdistyksen omaa jäsenpostia
*Avannekortin
*Tietoa ja apua sekä vinkkejä eri tilanteisiin
*Vertaistukea ja uusia ystäviä

Kasuilco järjestää mm. retkiä, avanneiltoja, luentoja, liikuntaa, ulkoilua, joululounaan ym. vastaavia tapahtumia. Tapahtumia pyritään järjestämään eri paikkakunnilla, näin mahdollisimman monella on mahdollisuus olla niissä mukana. Ajankohtaisista tapahtumista ja kursseista saa tietoja Kasuilcosta kysymällä, Kasuilcon jäsenkirjeistä, Finnilco-lehdestä sekä kotisivuilta.


TULEVAT TAPAHTUMAT

Ke 11.3. klo 18, (kahvitus 17.30 alk.), Kasuilco ry:n kevätkokous (Ay-keskus, Koulukatu 23, 53100 Lappeenranta). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

La 14.3. Tukihenkilökoulutus uusille Kasuilcon tukihenkilöiksi koulutettaville ja tapaaminen nykyisille tukihenkilöille. Loma- ja kokoushotelli Marjola, Mikonsaarentie 15, 53300 Lappeenranta. Mikäli olet Kasuilcon jäsen ja kiinnostunut tukihenkilötoiminnasta, ota yhteyttä Penttiin tai Teijaan mahdollisimman pian. Kutsu ja tarkempi ohjelma aikatauluineen lähetetään kutsuttaville myöhemmin.

To 16.5. noin klo 10-15.30, Avannepäivä. Ohjelmassa seksuaaliterapeutin luento, avannehoitajan puheenvuoro avannepoliklinikkaan ja avanneasioihin liittyen, kesäkisoja, arvontaa. Yhdistys tarjoaa lounaan ja kesäkisojen jälkeen paistetaan makkaraa ja lettuja sekä jutellaan mukavia.

Tapahtumia järjestetään jatkossakin myös muualla Kasuilcon alueelle, mutta kevään tapahtumat keskittyvät Lappeenrannan alueelle esim. tilojen vuoksi.

Näistä ja loppuvuoden tapahtumista lisää jäsenkirjeissä ja Finnilcon kotisivuilla sekä Finnilco-lehdessä. Kannattaa seurailla myös Imatralaisessa ja Lappeenrannan Uutisissa yhdistyspalstaa.

HUOM! Oletko kiinnostunut olemaan mukana suunnittelemassa ja järjestelemässä Kasuilcon ylläkin mainittua toimintaa tai muuta? Uudet ideat ovat tervetulleita. Myös säännöllisiä vertaistukitapaamisia on kyselty, joten jos sinulla on aikaa ja innokkuutta vetää tapaamisia, niin jutellaan lisää. Ota yhteyttä Penttiin tai Teijaan.

Muuta

Kasuilcon hallitus haluaa kiittää kaikkia jäseniään siitä, että olemme voineet toimia jo 40 vuoden ajan avanne- ja vastaavastileikattujen hyväksi Kasuilcon toiminta-alueella. 40-vuotisjuhliin syyskuussa Imatralla osallistui yli 30 % Kasuilcon jäsenistöstä. Oli hienoa nähdä teitä paikalla niin runsaslukuisena. Kiitos myös muille mukana olleille.

Kasuilco ry kiittää onnitteluista ja kaikkia 40-vuotisjuhliin osallistuneita!


YHTEYSTIEDOT:

Osoite: Kasuilco ry, c/o Ravunkatu 26, 53850 Lappeenranta

Puheenjohtaja

Pentti Ryynänen
050 490 5416
pentti.ryynanen56(at)gmail.com

Sihteeri/rahastonhoitaja/tukihenkilövastaava

Teija Kalinainen
puh. 040-511 4132
sähköposti: teija.kalinainen(at)gmail.com

Tukihenkilöasioissa voit ottaa yhteyttä Teija Kalinaiseen.