Kasuilco

KasuilcoKasuilco ry on Etelä-Karjalassa (Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi, Parikkala, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Savitaipale, Taipalsaari, Savonlinna, Punkaharju) toimiva avanne- ja vastaavasti leikattujen yhdistys, joka kuuluu keskusjärjestö Finnilco ry:hyn. Jäseniä vuonna 1979 perustetussa yhdistyksessä on n. 100. Jäsenmaksu vuonna 2017 on 17,00 euroa.

Jäsenenä saat:

*Finnilco-lehden (4 nroa/vuosi)
*Yhdistyksen omaa jäsenpostia
*Avannekortin
*Tietoa ja apua sekä vinkkejä eri tilanteisiin
*Vertaistukea ja uusia ystäviä

Kasuilco järjestää mm. retkiä, avanneiltoja, luentoja, liikuntaa, ulkoilua, joululounaan ym. vastaavia tapahtumia. Tapahtumia pyritään järjestämään eri paikkakunnilla, näin mahdollisimman monella on mahdollisuus olla niissä mukana. Ajankohtaisista tapahtumista ja kursseista saa tietoja Kasuilcosta kysymällä, Kasuilcon jäsenkirjeistä, Finnilco-lehdestä sekä kotisivuilta.


KASUILCON TULEVAT TAPAHTUMAT

01.12.2018 Joululounas Ruokolahti talolla, Rasilantie 1, 56100 Ruokolahti. Paikka sijaitsee Ruokolahden kirkonmäen reunalla ja on Ruokolahti-Seuran omistama perinnetalo, joka on rakennettu 1800-luvun talonpoikaistalon mittojen ja mallin mukaan. Talon pihapiiriin on siirretty aittarivi, savusauna, riihi ja mm. vartiokoppi, joka on tiettävästi Ruokolahden vanhin rakennus.

Lounaaksi meillä on hyvin haudutettua possua, uunijuureksia, puolukkasurvosta, suolakurkkuja, rieskaa ja ruisleipää, possun haudutuslientä leipien dippaamiseen, kotikaljaa ja vettä sekä jälkiruuaksi ruiskantinen mustikkakukko kermavaahdon ja kahvin/teen kera.

Lounaan hinta jäsenille on 20,00 EUR ja ei jäsenille 35 EUR. Sitovat ilmoittautumiset 16.11.2018 mennessä Pentti Ryynäsellle, puh 050-490 5416 tai sähköpostilla pentti.ryynanen56@gmail.com. Maksut 21.11.2018 mennessä Kasuilco ry:n tilille EKOP, IBAN FI31 5402 0140 0067 46.

Vietetään mukava joululounas yhdessä, laulellaan joululauluja säestäjän johdolla. Lisäksi olisi toivomus että jokainen osallistuja toisi mukanaan pienen joululahjapaketin jolla voisi tuoda iloa kaverille.

Juhlavuosi 2019

Tuleva vuosi 2019 on Kasuilcon 40-vuotisjuhlavuosi ja varsinainen juhla pidetään syksyllä. Kannattaa ottaa yhteyttä Penttiin tai Teijaan, jos olet kiinnostunut osallistumaan järjestelyihin ja ideointiin.

Tapahtumista ilmoitetaan myös jäsenkirjeessä ja Finnilco-lehdessä. Seuratkaa myös paikallislehti Lappeenrannan Uutisten ja Imatralaisen yhdistyspalstaa. Myös ottamalla yhteyttä Penttiin tai Teijaan saat tietoa tulevista tapahtumista.

HUOM! Oletko kiinnostunut olemaan mukana suunnittelemassa ja järjestelemässä Kasuilcon ylläkin mainittua toimintaa tai muuta? Uudet ideat ovat tervetulleita. Myös säännöllisiä vertaistukitapaamisia on kyselty, joten jos sinulla on aikaa ja innokkuutta vetää tapaamisia, niin jutellaan lisää. Ota yhteyttä Penttiin tai Teijaan.


YHTEYSTIEDOT:

Osoite: Kasuilco ry, c/o Ravunkatu 26, 53850 Lappeenranta

Puheenjohtaja

Pentti Ryynänen
050 490 5416
pentti.ryynanen56(at)gmail.com

Sihteeri/rahastonhoitaja/tukihenkilövastaava

Teija Kalinainen
puh. 040-511 4132
sähköposti: teija.kalinainen(at)gmail.com

Tukihenkilöasioissa voit ottaa yhteyttä Teija Kalinaiseen.