Kanta-Hämeen Ilco

Kanta_Hame2

Kanta-Hämeen Ilco ry toimii Kanta-Hämeen alueella kaikkien avanne- ja vastaavasti leikattujen hyväksi.

Tulevaa toimintaa

Katso Finnilcon valtakunnalliset tapahtumat täältä!

Kokoonnumme yleensä Kumppanuustalolla, os. Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

La 3.10. klo 13, Syyskokous Kumppanuustalolla (Hämeenlinna). Kokouksen alkuun edustaja Pirkko Sandroos B Braunilta esittelee tuotteitaan. Kahvit. Syyskokous.

Pe 16.10. klo 19, Odotettu ja toivottu Sinitaivas-konsertti Verkatehtaalla Hämeenlinnassa. Kiertueen tähtinä nähdään suosittu tangokuningas 2013 Kyösti Mäkimattila, -kuningatar 1992 Eija Kantola, -kuningas 2003 Kari Hirvonen ja Markku Aro. Luvassa on jälleen jotain uutta, vanhaa ja lainattua. Tuttuun tapaan kiertueella kuullaan iskelmätaivaan rakastetuimpia tähtiä taitavan livebändin säestäminä. Ohjelmisto koostuu sielukkaista tangotulkinnoista, menneiden vuosien hiteistä ja artistien oman tuotannon suosikkikappaleista.

Yhdistys maksaa konserttilipun hinnan. Väliaikatarjoilun jäsen maksaa itse, tilauksen voi halutessa tehdä yhteistilauksella, jolloin pääsee yhteispöytään. Väliaikatarjoilun tuotteet ja pankkimaksutiedot kerrottu ilmoituksen lopussa. Ei-jäsenet maksavat lipun ja väliaikatarjoilun hinnan itse. Ilmoittautuminen ja väliaikatarjoilun tilaus Päiville 28.9. mennessä. Paikkoja rajoitetusti, sitovat ilmoittautumiset. Koronavirus -pandemiasta johtuvien yleisömäärärajoitusten vuoksi Sinitaivas-konsertti on peruttu. 

La 7.11. klo 13, Vertaistapaaminen Kumppanuustalolla (Hämeenlinna).

La 21.11. klo 13, Hämeenlinnan teatterilla Maratontanssit. Perustuu Horace McCoyn teokseen Ammutaanhan Hevosiakin. Maratontanssit kertoo Yhdysvalloissa suuren laman aikana v. 1935 suositusta ja samalla brutaalista viihdemuodosta. Kaksi tuntia tanssia, 10 min tauko. Välillä juoksukilpailu ja hitaimmat putoavat pois. Tätä hupia kellon ympäri! Tämä oli kuin nykyajan tosi-tv. Syvän laman ja työttömyyden kurimuksessa unelmoitiin kuuluisuudesta ja tähteydestä. Ympäri Amerikkaa nuoret lähtivät koettamaan onneaan maratontanssien nimellä kulkeviin kilpailuihin.

Kirjan pohjalta on tehty elokuva They Shoot Horses, Don’t They, joka voitti ilmestyessään vuonna 1969 Oscarin parhaasta miessivuosasta ja elokuva on valittu maailman 100 parhaan elokuvan joukkoon New York Timesin kriitikoiden toimesta. Palkinnot olivat hyviä ja mikä parasta, Hollywoodin kykyjenetsijät kävivät näissä tansseissa etsimässä uusia tähtiä. Maratontanssit on koskettava, hauska, viihdyttävä, siinä on upea musiikki 30-luvun suosittuja sävelmiä uusin sovituksin ja ennen kaikkea teksti on loistava. Se on yhtä aikaa musikaali, puhenäytelmä, dekkari ja tanssiesitys.

Jäsen maksaa lipun hinnan 35 € yhdistyksen tilille.  Väliaikatarjoilun maksaa yhdistys. Ei-jäsenet maksavat lipun ja väliaikatarjoilun hinnan itse.

Ilmoittautuminen ja väliaikatarjoilun toiveet Päiville 21.10. mennessä. Paikkoja rajoitetusti, sitovat ilmoittautumiset. Maksutiedoista lisää ilmoituksen lopussa.

La 5.12. klo 13, Vertaistapaaminen Kumppanuustalolla (Hämeenlinna) tai mahdollisesti pikkujouluruokailun merkeissä, myöhemmin ilmoitettavassa paikassa.


Ilmoittautuminen ja väliaikatarjoilut

kahvi/tee 3,80 €
mangositruunaleivos 8,00 €
juustokakku veriappelsiinilla 6,50 €
feta-chorizopiiras 6,00 €.
Baileys 4 cl 8,00 €
lonkero 7 €
Metsänhenki-olut 8,00 €.

Ilmoittautuminen: Päivi 050 3758187 tekstari tai soitto (soitto klo 16:sta jälkeen) tai paivilp@gmail.com Muista! Ilmoittautuminen on sitova.

Yhdistyksessä meneillään olevan pankin vaihdon johdosta ei tässä ole nyt tilinumeroja maksuihin. Tällä kertaa maksutiedot ilmoitetaan vain tapahtumiin osallistuville joko ilmoittautumisen yhteydessä tai myöhemmin.

Huom. Koronatilanne voi vaikuttaa tapahtumiin. Tapahtumien peruutuksista tieto tapahtumiin ilmoittautuneille sähköpostilla / tekstarilla, Finnilcon yhdistyksen palstalla sekä paikallislehdissä tai kysy Annelta tai Päiviltä.  Tervetuloa mukaan!


Muuta:

Jäsenkirjeen saavat sähköpostitse ne henkilöt, jotka ovat liittymisen yhteydessä ilmoittaneet sp.osoitteensa tai ilmoittaneet sen suoraan sihteerille/Päiville. Muussa tapauksessa kirje tulee postitse. Jos haluat kirjeen jatkossa sähköisesti, ilmoita siitä Päiville.


Yhteystiedot

Puheenjohtaja

Anne Salmi
puh. 040 7628 637

Sihteeri

Päivi Latva-Pietilä
puh. 050 3758 187
paivilp(at)gmail.com