Kanta-Hämeen Ilco

Kanta_Hame2

Kanta-Hämeen Ilco ry toimii Kanta-Hämeen alueella kaikkien avanne- ja vastaavasti leikattujen hyväksi.

Tulevaa toimintaa

Katso Finnilcon valtakunnalliset tapahtumat täältä!

Kokoonnumme yleensä Kumppanuustalolla, os. Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Vuoden 2020 vertaistukitapaamiset

La 7.3. klo 13.00, Sääntömääräinen kevätkokous. Hallitus kokoontuu jo klo 12:30.

La 4.4. klo 13.00, Jäsentapaaminen. Tapaamisen alussa mukana B Braunin edustaja Pirkko Sandroos.

Ke 22.4, Kevätretki. Kevätretkemme suuntautuu Helsinkiin, tutustumme Oodi-kirjastoon. Matkan teemme junalla, jonka lähtöaika Hämeenlinnasta on klo 8.47 (Intercity). Päivän aikana ruokailemme Oodissa. Alustava lähtöaika paluumatkalle on klo 16.03. Jos lähtijöitä kiinnostaa, varaamme aikaa myös Amos Rex –museoon (Mannerheimintie 22-24) tutustumiseen. Amos Rexin sisäänpääsymaksu on 15 €/12€. Matkat kustannamme omakustanteisesti (ruoka, matkat, Amos Rex).  Eläkeläisen junalippu suuntaansa on n. 5 -10 €.

Ilmoittautuminen retkelle 5.4. mennessä Päiville (katso yhteystiedot yltä). Soitot klo 16 jälkeen.

Ilmoitan todellisen summan vain lähteville, kun liput varattu ja on tieto lippujen hinnasta. Tämän jälkeen maksu ehdottomasti 10.4. mennessä tilille: Nordea, Kanta-Hämeen Ilco ry FI08 1032 3000 5091 78.

Maksun hoidamme yhteismaksuna, niin saamme varattua läheiset istumapaikat. Junamatkat maksetaan siis yhdistyksen tilille, josta ne maksetaan kimpassa. Toki voi itsekin varata junamatkat.

La 2.5. klo 13.00, Jäsentapaaminen.

30.5. klo 12.00 alkaen, Kesänalkajaiset. Yömyöhään saakka yhteiset kesänalkajaiset Pirkanmaan Ilco-yhdistyksen kanssa. Paikkana tuttuun tapaan Ilvesmaja Alajärven rannalla. Ruokaa, saunomista, uintia, makkaranpaistoa, muuta ulkoista puuhaa, musiikkia yms. Tule mukaan tuttuja tapaamaan ja uusia tuttavuuksia luomaan J Lisätietoa seuraavassa Finnilco-lehdessä.

Heinä – elokuulle suunnitteilla Valkeakosken kesäteatteriin meno katsomaan Aira Samulinista kertovaa musikaalia. Tästä lisätietoa täällä nettisivuilla ja seuraavassa Finnilco-lehdessä.

Muuta:

Jäsenkirjeen saavat sähköpostitse ne henkilöt, jotka ovat liittymisen yhteydessä ilmoittaneet sp.osoitteensa tai ilmoittaneet sen suoraan sihteerille/Päiville. Muussa tapauksessa kirje tulee postitse. Jos haluat kirjeen jatkossa sähköisesti, ilmoita siitä Päiville.


Yhteystiedot

Puheenjohtaja

Anne Salmi
puh. 040 7628 637

Sihteeri

Päivi Latva-Pietilä
puh. 050 3758 187
paivilp(at)gmail.com