Ilco Uusimaa

LOGO (1)Ilco Uusimaa ry on paksusuoli-, ohutsuoli- sekä virtsatieavanneleikattujen järjestö Uudellamaalla. Yhdistys kokoaa yhteen avanneleikattuja ja toimii heidän etujärjestönään. Yhdistys mm. seuraa hoitovälineiden ja -tarpeiden kehitystä ja toimittaa tätä koskevaa tietoa jäsenilleen. Yhdistyksen sihteeri välittää tukihenkilöitä, neuvoo yhdistysasioissa ja tarvittaessa erilaisten sosiaalipalvelujen hakemisessa.

Ilco Uusimaa järjestää keskustelutilaisuuksia, kerhoiltoja sekä erilaisia virkistystapahtumia jäsenilleen. Varsin tärkeäksi toimintamuodoksi on viime vuosina koettu vertaistukikerho, joka kokoontuu  kerran kuukaudessa. Tilaisuuden aiheet on pyritty valitsemaan siten, että ne mahdollisimman hyvin vastaisivat kerhossa kävijöiden odotuksia ja tarpeita. Tapahtumista tiedotetaan Finnilco-lehden yhdistyspalstalla, kotisivuilla sekä jäsenkirjeiden välityksellä. Yhdistys löytyy myös Facebookista nimellä Ilco Uusimaa ry.


AJANKOHTAISTA

Ilco Uusimaa ry toivottaa jäsenilleen hyvää uutta vuotta.

Koronaviruksen tuoma epävarma tilanne jatkuu. Edelleen meillä ei ole tietoa, milloin Kampin palvelukeskus aukeaa. Kevään aikana onkin tarkoitus tavata pienemmissä vertaisryhmissä kahviloissa koronarajoitusten niin salliessa. Tapahtumista tiedotetaan enimmäkseen sähköpostitse, sekä Ilco Uusimaan nettisivuilla www.finnilco.fi/jasenille/jasenyhdistykset/ilco-uusimaa/

Koronan tuoman epävarman tilanteen takia kevätkokousta ei ole vielä voitu suunnitella. Kevätkokouskutsu tulee postitse Ilco Uusimaan uutiskirjeessä. Uutiskirjeen liitteenä tulee myös jäsenlasku. On hyvä huomioida, että tänä vuonna molempien postitus tulee viivästymään normaalista.

Lisätietoja Helsingin ja pääkaupunkiseudun toiminnasta voi kysellä Santralta puh. 0405789622. Hyvinkään toiminnasta järjestökeskus Onnensillassa voi kysyä Hannele Viitaseltalta puh. 040 058 9595.

Jos tunnet tarvetta tukihenkilön yhteydenottoon, kannustan olemaan yhteydessä tukihenkilövastaavamme Marja-Leena Montoon (yhteystiedot yllä). Marja-Leena ohjaa sinut sinulle sopivan tukihenkilön juttusille. Tukihenkilöihin voi olla yhteydessä muissakin kuin avanneasioissa, jos on erityistä jutteluntarvetta.

Aurinkoisia talvipäiviä toivottaen,

Ilco Uusimaan hallitus

 


KEVÄÄN 2021 TAPAHTUMAT

Vertaistukitapaamiset Helsinki

Tapaamiset Café Lasipalatsissa (Mannerheimintie 22-24, Helsinki). Ilmoittautumiset Santralle puh. 040 5789622 (WhatsApp, tekstiviesti tai soittaen). Tulethan paikale vain, jos olet täysin terve ja muista huolehtia käsihygieniasta.

Ma 15.2. klo 11-12.30, Päiväkahvit, Café Lasipalatsi. Ilmoittautuminen pe 12.2. mennessä.

Vertaistukitapaamiset Hyvinkää

Tapaamiset järjestökeskus Onnensillassa (Siltakatu 6, Hyvinkää). Osallistujamäärä on rajattu max. 12 henkilöön, joten ennakkoilmoittautuminen Hannelelle p. 040 0589595 tai hannele.ullamaria@gmail.com. Tulethan vain terveenä ja varaat kasvosuojan mukaasi.

To 28.1. klo 18.30-20, Vertaistukitapaaminen. Huom. Tapaaminen on peruttu koronarajoitusten vuoksi! 

To 25.2. klo 18.30-20, Vertaistukitapaaminen.


ILCO UUSIMAAN YHTEYSTIEDOT

Puheenjohtaja

Santra Lacy
Omenamäenkatu 5 A 9, 00990 Helsinki
puh: 040 578 9622
sähköposti: ilcouusimaa@gmail.com

Varapuheenjohtaja

Lisbeth Hänninen
lisbeth.hanninen@gmail.com

Tukihenkilövastaava

Marja-Leena Monto
monto.leena@gmail.com


Ilco Uusimaa etsii vapaaehtoisia!

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistoiminta? Etsimme erityisesti viestintään ja taloudenhoitoon avustavaa henkilöä. Myös muuhun vapaaehtoistoimintaan kuten tukihenkilötoimintaan ja vertaistapaamisten järjestämiseen tarvitaan lisää innostuneita ihmisiä. Entä onko sinulla ajatuksia tapaamisista, toiminnasta tai retkistä? Ole rohkeasti yhteydessä meihin: ilcouusimaa(at)gmail.com.