Ilco Uusimaa

LOGO (1)Ilco Uusimaa ry on paksusuoli-, ohutsuoli- sekä virtsatieavanneleikattujen järjestö Uudellamaalla. Yhdistys kokoaa yhteen avanneleikattuja ja toimii heidän etujärjestönään. Yhdistys mm. seuraa hoitovälineiden ja -tarpeiden kehitystä ja toimittaa tätä koskevaa tietoa jäsenilleen. Yhdistyksen sihteeri välittää tukihenkilöitä, neuvoo yhdistysasioissa ja tarvittaessa erilaisten sosiaalipalvelujen hakemisessa.

Ilco Uusimaa järjestää keskustelutilaisuuksia, kerhoiltoja sekä erilaisia virkistystapahtumia jäsenilleen. Varsin tärkeäksi toimintamuodoksi on viime vuosina koettu vertaistukikerho, joka kokoontuu  kerran kuukaudessa. Tilaisuuden aiheet on pyritty valitsemaan siten, että ne mahdollisimman hyvin vastaisivat kerhossa kävijöiden odotuksia ja tarpeita. Tapahtumista tiedotetaan Finnilco-lehden yhdistyspalstalla, kotisivuilla sekä jäsenkirjeiden välityksellä. Yhdistys löytyy myös Facebookista nimellä Ilco Uusimaa ry.


AJANKOHTAISTA

Ilco Uusimaa ry toivottaa jäsenilleen ja Finnilco-lehden lukijoille iloista kesää. Koronaepidemian takia kaikki yhdistyksen toiminta on toistaiseksi keskeytetty. Toivon mukaan pääsemme jatkamaan vertaistapaamisia taas syksyllä. Tiedotamme ajankohtaisista asioista myös yhdistyksen Facebook-sivuilla sekä sähköpostitse. Nyt onkin hyvä aika varmistaa, että sähköpostitietosi on meidän tiedoissa ajan tasalla.

Nyt kun vertaistukitapaamiset on toistaiseksi peruttu, niin yksi hyvä vertaistuen muoto on Facebookissa löytyvä vertaistukiryhmä Avanne- ja vastaavasti leikatuille. Siellä pääset keskustelemaan muiden kanssa. Jos tunnet tarvetta tukihenkilön yhteydenottoon, kannustan olemaan yhteydessä tukihenkilövastaavamme Marja-Leena Montoon. Marja-Leena ohjaa sinut sinulle sopivan tukihenkilön juttusille.

Toivottavasti pysymme mahdollisemman terveinä ja syksyllä taas nähdään!

-Ilco Uusimaan hallitus


TULEVAT TAPAHTUMAT

Huom: Kaikki kevään tapahtumat on peruttu koronavirustilanteen vuoksi. 

Katso myös Finnilcon valtakunnalliset tapahtumat täältä!

Helsinki

Tapaamme joka kuukauden kolmantena maanantaina Helsingissä Kampin palvelukeskuksessa, Salomonkatu 21 B. Alakerran ruokasalissa (-1. kerros). Tapaamisia ei pidetä kesäkaudella (kesä-, heinä- ja elokuu).

Kevään 2020 vertaistukitapaamiset:

ma 18.5. klo 17.30, Kevätbingo!

Hyvinkää

Käyntiosoite: Järjestökeskus Onnensilta, Siltakatu 6, 05800 Hyvinkää
Yhteyshenkilö: Hannele Viitanen puh: 0400 589 595, sähköposti hannele.ullamaria(at)gmail.com.

Kevään 2020 vertaistukitapaamiset:

26.3., 30.4. sekä 28.5. klo 18.30

 

Muut tapahtumat

Kutsu: Kevätkokous
Ilco Uusimaa ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 16.3.2020 klo 18.00. Kampin palvelutalolla alakerran ruokasalissa. Kahvitarjoilu. Avannetarvikefirmat tuote-esittelyin klo 17-18. Mukana: Coloplast

Tervetuloa!

Kokousmateriaali on luettavissa kokousta ennen tai sen voi pyytää etukäteen sähköpostitse.

Huom: Myös kevätkokous siirtyy koronavirustilanteen vuoksi myöhempään ajankohtaan. Uudesta ajankohdasta tullaan tiedottamaan erikseen. 

La 16.5. Retki Riihimäelle Peruttu

Ilco Uusimaa lähtee kevätretkelle Riihimäelle tutustumaan Suomen Lasimuseoon sekä lasinpuhalluksen taiteeseen. Tule mukaan vaikka koko perheen voimin.

Aikataulu

klo 8.30, Lähtö Helsingistä Rautatientorilta, Mikonkadun tilausajopysäkki (Rautatientori 1).
klo 9.15, Lähtö Vantaan Tikkurilasta, Sokos Hotel Vantaan edestä (Hertaksentie 2). Pysähdymme menomatkalla kahvitauolle ABC-Hyvinkäällä.
klo 11-13, Suomen Lasimuseo sekä lasinpuhallusnäytös.
klo 13.15-14.15, Lounas, Ravintola Klaas.
klo 14.30 -15.40, Suomen Metsästysmuseo.
klo 15.45, Bussi lähtee takaisin Helsinkiin. Saavumme Tikkurilaan noin klo 16.30 ja Helsinkiin klo 17.

Matkan hinta: jäsen 25 € / ei-jäsen 55€. Lapset (alle 18v) 25€. Hintaan kuuluu kaikki yllä mainittu ohjelma ja ateriat.

Sitovat ilmoittautumiset 20.4. mennessä sähköpostitse: ilcouusimaa@gmail.com tai Santralle puh. 040 578 9622. Ilmoita samalla mahdolliset ruoka-aineallergiat sekä mistä nouset bussin kyytiin. (Helsinki, Tikkurila, Hyvinkää). Matkalle mahtuu mukaan 30 henkilöä.

Maksut 27.4. mennessä yhdistyksen tilille: FI10 8000 1800 8327 44. Viesti: Retki ja Oma Nimi.


ILCO UUSIMAAN YHTEYSTIEDOT

Puheenjohtaja

Santra Lacy
Omenamäenkatu 5 A 9, 00990 Helsinki
puh: 040 578 9622
sähköposti: ilcouusimaa@gmail.com

Varapuheenjohtaja

Lisbeth Hänninen
lisbeth.hanninen@gmail.com

Tukihenkilövastaava

Marja-Leena Monto
monto.leena@gmail.com


Ilco Uusimaa etsii vapaaehtoisia!

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistoiminta? Etsimme erityisesti viestintään ja taloudenhoitoon avustavaa henkilöä. Myös muuhun vapaaehtoistoimintaan kuten tukihenkilötoimintaan ja vertaistapaamisten järjestämiseen tarvitaan lisää innostuneita ihmisiä. Entä onko sinulla ajatuksia tapaamisista, toiminnasta tai retkistä? Ole rohkeasti yhteydessä meihin: ilcouusimaa(at)gmail.com.