Ilco Uusimaa

LOGO (1)Ilco Uusimaa ry on paksusuoli-, ohutsuoli- sekä virtsatieavanneleikattujen järjestö Uudellamaalla. Yhdistys kokoaa yhteen avanneleikattuja ja toimii heidän etujärjestönään. Yhdistys mm. seuraa hoitovälineiden ja -tarpeiden kehitystä ja toimittaa tätä koskevaa tietoa jäsenilleen. Yhdistyksen sihteeri välittää tukihenkilöitä, neuvoo yhdistysasioissa ja tarvittaessa erilaisten sosiaalipalvelujen hakemisessa.

Ilco Uusimaa järjestää keskustelutilaisuuksia, kerhoiltoja sekä erilaisia virkistystapahtumia jäsenilleen. Varsin tärkeäksi toimintamuodoksi on viime vuosina koettu vertaistukikerho, joka kokoontuu  kerran kuukaudessa. Tilaisuuden aiheet on pyritty valitsemaan siten, että ne mahdollisimman hyvin vastaisivat kerhossa kävijöiden odotuksia ja tarpeita. Tapahtumista tiedotetaan Finnilco-lehden yhdistyspalstalla, kotisivuilla sekä jäsenkirjeiden välityksellä. Yhdistys löytyy myös Facebookista nimellä Ilco Uusimaa ry.


AJANKOHTAISTA

Ilco Uusimaa ry toivottaa jäsenilleen hyvää alkavaa syksyä.

Koronaviruksen tuoma epävarma tilanne heijastuu myös yhdistyksen toimintaan. Tätä kirjoittaessa ei ole tietoa, milloin Kampin palvelukeskus aukeaa ja sen myötä, milloin säännölliset vertaistukitapaamiset jatkuvat. Sama tilanne myös Hyvinkään tapaamisien suhteen. Syksyn aikana onkin mahdollista, että järjestämme lyhyellä suunnittelulla ja tiedottamisella ns. pop up-tapaamisia tilanteisiin, joissa voimme huolehtia turvaväleistä. Parhaiten saat ajankohtaisen tiedon sähköpostitse sekä yhdistyksen Facebook-sivuilta. Nyt onkin hyvä varmistaa, että sähköpostitietosi on meidän tiedoissa ajan tasalla.

Jos tunnet tarvetta tukihenkilön yhteydenottoon, kannustan olemaan yhteydessä tukihenkilövastaavamme Marja-Leena Montoon (puh. 050 320 2113, s-posti: monto.leena@gmail.com). Marja-Leena ohjaa sinut sinulle sopivan tukihenkilön juttusille. Tukihenkilöihin voi olla yhteydessä muissakin kuin avanneasioissa, jos on erityistä jutteluntarvetta.

Aurinkoisia syyspäiviä toivottaen,

Ilco Uusimaan hallitus


TULEVAT TAPAHTUMAT


ILCO UUSIMAAN YHTEYSTIEDOT

Puheenjohtaja

Santra Lacy
Omenamäenkatu 5 A 9, 00990 Helsinki
puh: 040 578 9622
sähköposti: ilcouusimaa@gmail.com

Varapuheenjohtaja

Lisbeth Hänninen
lisbeth.hanninen@gmail.com

Tukihenkilövastaava

Marja-Leena Monto
monto.leena@gmail.com


Ilco Uusimaa etsii vapaaehtoisia!

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistoiminta? Etsimme erityisesti viestintään ja taloudenhoitoon avustavaa henkilöä. Myös muuhun vapaaehtoistoimintaan kuten tukihenkilötoimintaan ja vertaistapaamisten järjestämiseen tarvitaan lisää innostuneita ihmisiä. Entä onko sinulla ajatuksia tapaamisista, toiminnasta tai retkistä? Ole rohkeasti yhteydessä meihin: ilcouusimaa(at)gmail.com.