Finnilco hakee järjestötyöntekijää – Hakuaikaa on jatkettu 17.3.2019 saakka!

Valtakunnallinen potilasjärjestö Finnilco ry hakee järjestötyöntekijää koordinoimaan vapaaehtoistoimintaa vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Finnilco ry toimii tukijärjestönä avanne- ja vastaavasti leikatuille ja anaali-inkontinenssipotilaille.

Järjestötyöntekijälle on tarjolla monipuolinen ja merkityksellinen työ sosiaali- ja terveydenhuollon teemojen parissa. Työtehtävän sisältö painottuu Finnilcon vapaaehtoistoiminnan tukemiseen. Vapaaehtoistoiminta tapahtuu suurimmaksi osaksi Finnilcon 18 jäsenyhdistyksessä, jotka sijaitsevat ympäri Suomea. Työtä tehdään Helsingin toimistolta käsin, mutta siihen sisältyy jonkin verran myös jäsenyhdistyksiin matkustamista.

Kyseessä on Sosiaali- ja Terveysministeriön Avustuskeskuksen (STEA) Paikka auki II-avustusohjelman työpaikka, jonka mukaisesti palkattavan henkilön tulee olla alle 30-vuotias työelämän ulkopuolella oleva nuori. Tehtävässä voi menestyä erilaisilla koulutustaustoilla (esim. sosiaaliala). Hakijoiksi toivotaan myös henkilöitä, joilla on omakohtaista kokemusta avanne- tai vastaavasta leikkauksesta tai anaali-inkontinenssista.

Sovit tehtävään, jos olet

  • idearikas, oma-aloitteinen sekä hyvä suunnittelemaan, organisoimaan ja toteuttamaan
  • sosiaalinen ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa
  • innokas kehittämään vapaaehtoistoimintaamme ja omaa osaamistasi järjestötoiminnassa
  • olet valmis työskentelemään tarvittaessa myös illalla ja viikonloppuisin sekä matkustamaan

Tarjoamme sinulle

  • Joustavan ja mukavan työyhteisön
  • Vapautta tehdä ja vaikuttaa työhösi, mutta myös tukea
  • Mahdollisuuden osallistua työtäsi tukeviin koulutuksiin ja kasvattaa verkostojasi
  • Siistit toimitilat järjestötalossa Helsingin Malmilla, hyvien kulkuyhteyksien päässä
  • Yleislääkäritasoisen työterveyshuollon

Finnilco ry noudattaa sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 3.
Lähetä hakemus ja ansioluettelo yhtenä liitetiedostona pdf-muodossa 17.3.2019 mennessä sähköpostitse sini.nykanen@finnilco.fi tai kirjeellä osoitteeseen Finnilco ry / Sini Nykänen, Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki.

Työpaikkaan liittyviin puhelintiedusteluihin vastaa toiminnanjohtaja Sini Nykänen ti-ke 5.–6.3.2019 klo 10–15, puh. 050 569 9035.