IPAA-yhdistys sai uudet kotisivut

IPAA-yhdistys on uusinut nettisivunsa 16.1.2016. Uusien sivujen perustana olivat helppokäyttöisyys, toimivuus niin tietokoneilla kuin mobiililaitteilla, sekä tarpeellisen tiedon välittäminen kaikille IPAA-leikatuille ja yhdistyksen jäsenille. Nettisivujen ulkoasun haluttiin ilmentävän yhdistyksen jäsenten iloista asennetta sekä hyvää yhteishenkeä.

Uusia nettisivuja tullaan päivittämään ahkerammin, niin tulevien tapahtumien kuin muiden tarpeellisten uutisten osalta. Seuraamalla ajankohtaista-osiota pysyt ajantasalla yhdistyksessä tapahtuvista asioista.

Käy kurkistamassa uusia sivuja osoitteessa http://www.ipaa-yhdistys.fi ja osallistu sivuilla olevaan kyselyyn! Kysely on suunnattu kaikille IPAA-leikatuille, niin IPAA-yhdistyksen jäsenille kuin muillekin. Kyselyn on tarkoitus kartoittaa muun muassa toiveita tapahtumien sijaintiin ja sisältöön liittyen sekä toiveita yleisesti ottaen yhdistyksen toimintaan. Kyselyssä voit myös kertoa mielipiteesi uusista nettisivuista. Kaikki palaute on tervetullutta!

Miia Hallström (web-suunnittelija) / IPAA-yhdityksen hallituksen jäsen, nettisivuvastaava, nuorisovastaava