Finnilco etsii järjestötyöntekijää

Finnilcossa on avoinna järjestötyöntekijän työpaikka

Valtakunnallinen potilasjärjestö Finnilco ry hakee järjestötyöntekijää noin vuoden mittaiseen työsuhteeseen 3.4.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Finnilco ry toimii tukijärjestönä avanne- ja vastaavasti leikatuille ja anaali-inkontinenssipotilaille.

Työtehtävät
Järjestötyöntekijän tehtäviin kuuluu järjestön viestintätehtäviä (sisällön tuottaminen esim. kotisivuille, Facebookiin, sähköisen uutiskirjeen toteuttaminen), arviointitehtäviä (esim. jäsenkyselyn toteuttaminen) tapahtumien suunnittelua ja toteuttamista sekä muita yleisiä järjestötehtäviä. Työnkuvaa on mahdollista painottaa hakijan kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Hakijalta edellytetään
Kyseessä on Raha-automaattiyhdistyksen/STEA:n Paikka auki avustusohjelman työpaikka, jonka mukaisesti palkattavan henkilön tulee olla alle 30-vuotias työelämän ulkopuolella oleva nuori. Hakijalta edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää suomen kielen taitoa, oma-aloitteisuutta sekä tietotekniikan ja sosiaalisen median hyvää hallintaa.

Tehtävässä voi menestyä erilaisilla koulutustaustoilla, reipas asenne ja aito kiinnostus järjestötyötä kohtaan auttavat menestymään työssä. Arvostamme aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta. Hakijoiksi toivotaan myös henkilöitä, joilla on omakohtaista kokemusta avanne- tai vastaavasta leikkauksesta.

Palkkaus on sosiaalialan järjestöjä koskevan TES:n mukainen. Yhdistyksen toimisto sijaitsee Keravalla, mutta etsimme parhaillaan toimitiloja pääkaupunkiseudulta. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 28.2.2017 mennessä sähköpostitse sini.nykanen (at) finnilco.fi tai kirjeellä osoitteeseen Finnilco ry / Sini Nykänen, Santaniitynkatu 7 B 18, 04250 Kerava. Työpaikkaan liittyviin tiedusteluihin vastaa toiminnanjohtaja Sini Nykänen seuraavina ajankohtina: 15.– 16.2. ja 21.–23.2. klo 10–15, puh. 050 569 9035.